Kulinarska baština Slovenije i Hrvatske kao osnova za oblikovanje novih turističkih proizvoda

U četvrtak, 9.11.2017. u 10.00 sati u BIC Ljubljana, Centru kulinarike i turizma KULT316, u Ljubljani odrzan je okrugli stol na temu “Kulinarska baština Slovenije i Hrvatske kao osnova za oblikovanje novih turističkih proizvoda”

U četvrtak, 9.11.2017. u 10.00 sati u BIC Ljubljana, Centru kulinarike i turizma KULT316, u Ljubljani održan je okrugli stol na temu “Kulinarska baština Slovenije i Hrvatske kao osnova za oblikovanje novih turističkih proizvoda”

Okrugli stol organizirala je BIC Ljubljana kao vodeći partner u projektu Europske unije Interreg V-A Slovenija-Hrvatska s akronimom “Uživam tradicijo” koji se provodi u razdoblju srpanj 2017. – prosinac 2019. godine. Cilj okruglog stola je potaknuti raspravu o kulinarskoj baštini Slovenije i Hrvatske, ispreplitanju i traženju razlika i zajedničkih točki kulinarske baštine obje države te posljedično oblikovanje novih turističkih proizvoda.

Na okruglom stolu sudjelovali su:

Dr. Janez Bogataj, doktor etnoloških znanosti i profesor povijesti umjetnosti
Dr. Ivona Orlić, doktorica etnoloških i antropoloških znanosti
Dr. Jelka Pirkovič, doktorica konzervatorskih znanosti
Neja Petek, Nea Culpa d.o.o., kreativna direktorica agencije za marketing.

http://www.bic-lj.si/index.php/67-uncategorised/499-kulinaricna-dediscina-slovenije-in-hrvaske-kot-osnova-za-oblikovanje-novih-turisticnih-produktov-okrogla-miza-na-kult316

Podijeli