POZIV: Kulinarska radionica

POZIV NA KUHARSKU RADIONICU PRIPREME JELA IZ KULINARSKE BAŠTINE PROJKETA UŽIVAM TRADICIJU koja će se izvoditi u sklopu projekta »Uživam tradiciju«, Program sudjelovanja INTERREG V-A Slovenija- Hrvatska za razdoblje 2014-2020. Ljubazno vas pozivamo na sudjelovanje u okviru kuharske radionice pripreme jela iz kulinarske baštine projekta Uživam tradiciju, koje će se izvoditi u srijedu, 28. 11. […]

POZIV

NA KUHARSKU RADIONICU PRIPREME JELA IZ KULINARSKE BAŠTINE PROJKETA UŽIVAM TRADICIJU

koja će se izvoditi u sklopu projekta »Uživam tradiciju«, Program sudjelovanja INTERREG V-A Slovenija- Hrvatska za razdoblje 2014-2020.

Ljubazno vas pozivamo na sudjelovanje u okviru kuharske radionice pripreme jela iz kulinarske baštine projekta Uživam tradiciju, koje će se izvoditi u srijedu, 28. 11. 2018. s početkom u 10.15 do 16.00 u učionici za kućanstvo (gospodinjski učilnici), na sjedištu škole, Sevno 13, Novo mesto.

Broj prostih mjesta za projektne partnere je ograničeno na 5, jer će na radionicu biti pozvani i predstavnici baštinske zajednice Grma Novo mesto. Sudjelovanje je za sve besplatno. Prijaviti se možete do zapunjenja mjesta po vrsnome redu došlih prijava, odnosno do ponedjeljka 26. 11. 2018. V primjeru, da će ostati prosta mjesta (više nego 5) i većeg interesa za sudjelovanje na radionici sa strane projektnih partnera, vas o tome naknadno obavijestimo.

Prijave šaljite na e-naslov [email protected] ili pozovite 00386/41-623-259.

Ljubazno pozvani!

Tone Hrovat, direktor l. r.

Podijeli