Festival školskog cvička – Kulinarski doživljaj u školskoj zidanici na Trškoj Gori

Poštovane i poštovani. Vabimo vas na Festival šolskega cvička – Kulinarski doživljaj u školskoj zidanici na Trški Gori,  koja će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. sa početkom u 10. sati,  u školskoj zidanici, Trška Gora 8, Novo mesto.   Kulinarski doživljaj uz kulturni program u školskoj zidanici na Trški Gori: Kulturni program i gozba: […]

Poštovane i poštovani.

Vabimo vas na Festival šolskega cvička – Kulinarski doživljaj u školskoj zidanici na Trški Gori,

 koja će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. sa početkom u 10. sati,

 u školskoj zidanici, Trška Gora 8, Novo mesto.

  Kulinarski doživljaj uz kulturni program u školskoj zidanici na Trški Gori:

  • Kulturni program i gozba: Đaci i studenti Grma Novo mesto – centra biotehnike i turizma pod vodstvom stručnih mentora.
  • Ogled nove školske zidanice na Trški Gori.

Akademiju cvičkovoga turizma će moderirati idejna vođa Akademije doc. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše, dekan Visoke škole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto.

Lijepo pozvani, da si 11. svibnja 2019. u 10. sati uzmete vrijeme i odazovite se pozivu na Festival školskoga cvička – Kulinarski doživljaj u školskoj zidanici. Paralelno će se održati još dva događaja, naime:

  • U 12.00: »Programi očuvanje prirode u praksi – na primjeru Miklavža na Gorjancima« v veliki predavaonici Grma Novo mesto – centra biotehnike i turizma, Sevno 13, Novo mesto.
  • Od 10.00 do 17.00 – Takmičenje sportskih konja na Hipodromu Bajnof, Sevno 13, Novo mesto.

 Dobrodošli.

Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma

Tone Hrovat, direktor

 

Podijeli