Promotivni film “Uživam tradicijo”

U okviru projekta Uživam tradicijo, u sudjelovanju svih projektnih partnera, izrađen je promotivni film s ciljem promocije projekta i informiranja ciljnih skupina o uspostavljenoj kulinarskoj transverzali od Panonije do Jadrana. Film prikazuje zanimljive kadrove sa manifestacija i radionica pripreme tradicionalnih jela u organizaciji projektnih partnera koje su se održavale na projektnom području Slovenije i Hrvatske, […]

U okviru projekta Uživam tradicijo, u sudjelovanju svih projektnih partnera, izrađen je promotivni film s ciljem promocije projekta i informiranja ciljnih skupina o uspostavljenoj kulinarskoj transverzali od Panonije do Jadrana. Film prikazuje zanimljive kadrove sa manifestacija i radionica pripreme tradicionalnih jela u organizaciji projektnih partnera koje su se održavale na projektnom području Slovenije i Hrvatske, s aktivnim sudjelovanjem članova baštinskih zajednica i ostalih sudionika u provedbi različitih aktivnosti.
Svrha izrade promotivnog filma je promocija i osvješćivanje šire javnosti o važnosti uspostavljanja kulinarske transverzale od Panonije do Jadrana koja će posjetiteljima ponuditi jedinstveni doživljaj autohtone tradicije, običaja i kulinarstva.

Podijeli